Om L-G Jensen Måleri AB

40 års erfarenhet inom måleri

L-G Jensen Måleri AB startades 1989 av målaremästare Lars-Göran Jensen. I företaget finns mer än 40 års erfarenhet inom måleri. Måleriverkstad, lager och kontor finns i Kungsbacka. Våra kunder är privatpersoner, företag, kommuner och landsting i Stor-Göteborg och Kungsbacka med omnejd.

Hög kvalitet på måleriarbeten ger nöjda och nya kunder

När du anlitar L-G Jensen Måleri för stora som små måleriarbeten kan du räkna med att alla arbeten utförs med noggrannhet och hög kvalitet. För oss är det mycket viktigt att du som kund är helt nöjd med slutresultatet. De flesta av våra nya uppdrag inom måleri och tapetsering kommer till oss via rekommendationer från befintliga kunder.

Läs mer om våra måleritjänster här!

Skatterabatt på arbetskostnaden vid måleri och tapetsering

Privatkunder kan nyttja ROT-avdraget vid måleri och tapetsering i bostaden och på så sätt sänka arbetskostnaden. Vi ombesörjer redovisning till skatteverket och drar av skatterabatten direkt på vår faktura. Slå en signal: 070-757 22 92 så bokar vi in en tid för att se över vad som ska göras och lämnar en fri offert på arbetet. Vi uför såväl stora som små arbeten inom måleri och tapetsering i Göteborg med omnejd.
Servicebil LG Jensen Måleri